Πολιτική αλλαγών/επιστροφών

Σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι με κάποιο από τα προϊόντα μας ή για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή μπορείτε να την πραγματοποιήσετε αποστέλλοντας ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Γκατζέλης Παναγιώτης και ΣΙΑ Ο.Ε. Αμαλίας 26,Ναύπλιο τ.κ.21100

Στην περίπτωση αλλαγής ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγή με τους εξής όρους:

1.Η αλλαγή/επιστροφή να γίνεται εντός 15 ημερών.

2.Να υπάρχει η απόδειξη της συναλλαγής.

3.Το προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο και με όλα τα αξεσουάρ του μέσα.

Υπό αυτούς τους όρους ο πελάτης στέλνει το προϊόν στην παραπάνω διεύθυνση και εφόσον ελεγχθεί πραγματοποιείται η αλλαγή.

Αλλαγή μπορεί να γίνει με προϊόν μεγαλύτερης αξίας ή μικρότερης.

Για οποιαδήποτε αλλαγή ο πελάτης θα πρέπει να στείλει στην παρακάτω διεύθυνση ….. το νέο προϊόν που τον ενδιαφέρει και στην πορεία να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας.

Αν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας, εφόσον γίνει η επιστροφή, θα σας ζητηθεί να καταβάλλετε τη διαφορά του ποσού, ενώ στην περίπτωση μικρότερης αξίας θα πιστωθεί η διαφορά σε μελλοντική αγορά.

Σε περίπτωση που δεν μείνατε ευχαριστημένοι με την αγορά σας και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων γίνεται άμα τηρούνται τα παραπάνω , και σε αυτή την περίπτωση αποστέλλεται το προϊόν και ο πελάτης χρεώνεται μόνο τα μεταφορικά επιστροφής στέλνοντας μας και τον λογαριασμό που θέλετε να γίνει η κατάθεση η οποία πραγματοποιείται εντός 7 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Σε περίπτωση άμεσης ακύρωσης θα πρέπει να μην έχει δοθεί στην μεταφορική το προϊόν και τότε με αίτημα σας θα σας επιστραφεί το χρηματικό ποσό που καταβάλλεται ξανά στον λογαριασμό σας, αλλιώς ισχύει η πολιτική αλλαγής/επιστροφής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2752025643 ή

Στείλτε μας στο …..

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό μας καταστημα www.gatzelis-shoes.gr.

Ελπίζουμε να μείνατε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας.